Mil i una maneres d'eixir del forat

Al contrari del que ens fan pensar durant tot el dia a la Ràdio, TV, Perruqueries, Supermercats i Places vàries de poble, sí que hi ha eixida a la crisi capitalista que estem vivint. I lo bo és que no hi ha ni una ni dos solucions, hi ha cent i la mare!

El problema de tot açò és que ni tenim gana d'organitzar-nos col·lectivament per superar este mal temps, ni tampoc voluntat política en uns polítics que només s'interessen per la cadira que els tocarà a Les Corts o parlaments de quatre anys en quatre.
La solució és més a prop que mai, i depèn de nosaltres, dels amics, del carrer... Del Poble! Simplement sent originals i posant-li ganes entre tots es poden crear noves eines per eixir endavant. La qüestió és si algun dia anem a abandonar l'individualisme imperant i ens donarem suport mutu.

Vaig llegir fa algun temps al Diari Ara un article de com pobles i universitats estan creant monedes virtuals que conviuen amb l'euro. Aquest model permet als integrants de la xarxa oferir serveis o productes en els camps que dominen -des de classes d'anglés fins a arracades fetes a mà- a canvi de la nova moneda, que després podran utilitzar en els comerços adherits, o podran intercanviar per aquest tipus de serveis. Comencem per ací, per exemple?


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada