La consigna com a forma de vida


Gremialisme [de gremial] 2 POLÍT - Tendència a prioritzar l'interès del propi col·lectiu davant de qualsevol objectiu social o polític.

I és que que be s'està en la nostra muntanyeta, eh? Ací ni plou ni fa fred. És estar a gust amb un mateix. És la política feta forma de vida. És manar en casa.

Però personalment des que he tingut coneixement i he participat en política, d'una forma o d'altra, ho he fet perquè he cregut necessari un canvi, perquè he cregut que podem aspirar a una vida millor. Ser més feliços i tindre una societat més justa i igual per a tots. Però molta gent, amb els anys me n'he adonat, ho porta per bandera i baix d'eixa bandera té tot un entramat social del qual ell o ells -els col·legues-  són els que manen de casa. Utilitzen les consignes d'una vida millor com a forma de vida, la manifestació, el congrés del partit, les jornades juvenils, l'aplec de no se què...

Ens perdonareu, però nosaltres a per a això no hem vingut. No anem a furtar-vos cap muntanyeta, ahí es quedeu, sou els reis de casa! Molt bé!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada