Persones de be, pensem-ho be

Persones de be, pensem-ho be. Que estan pegant xiquets de 14 anys al Carrer Xàtiva de València, en ple centre de la capital per protestar perquè no tenen calefacció. Que ja ens han privatitzat la gestió dels Centres de Salut i Hospitals. Que no hi ha diners per a calefacció als Instituts i els xicons estan anant amb mantes a classe. Van a llevar les beques de llibres, d'autobús, de menjador... I més senyora, i més!

Per sort, pels temps en que vaig nàixer vaig veure com se m'adjudicaven uns drets, que segons diuen els majors van costar molt d'aconseguir, i que ara estem veient que s'esfumen tots, poc a poc, a diari. 

Algú ha vist allò del dret a l'habitatge? El d'un salari digne? Que vos pareix el dret a treballar? Ens han fet una reforma que segons el President del Govern va a costar-li una Vaga General, i que la Secretària d'Estat de Treball reconeix que ajudarà poc a aturar la sangria d'atur. És gravíssim. 

Per això, persones de be, ens hem de moure, hem de fer-nos a la idea que el futur és negre, que la cosa està mal. Pensem en el futur, el món no s'acaba amb nosaltres, al món es quedaran fills, i néts, i besnéts, que volem deixar-los a ells? A mi m'agradaria que els meus fills anaren a l'Escola Pare Melcior a la que vaig anar jo, a l'Institut Josep Iborra on ens van ensenyar per poder accedir a la Universitat, i que gràcies a les beques i que és de tots (pública) es puga treure una carrera conforme estic fent jo. 

El Dijous 23 a les 19h es farà una concentració davant l'Ajuntament del poble. Anem, molestem, queixem-nos pel nostre malestar, per la nostra preocupació, i pels drets dels que venen, els nostres fills, i néts, i besnéts... Ara toca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada