Violència són els mitjans de comunicació

Són dies ben agitats. Al nostre país i a la resta de l'Estat, però també arreu d'Europa la generació Ni-Ni, aquella generació que viurà pitjor que els seus pares, aquella generació sense futur ha botat. Una de les eines que ho ha possibilitat és Internet. Les Xarxes Socials han esdevingut una eina potent que ha unit tota la indignació dels joves sense futur.

Per fi després de la Manifestació del 15-M, i de les Acampades posteriors s'ha passat a un tercer grau que pensàvem no arribaria mai, i és a la indignació activa. S'ha començat a parar desnonaments de cases arreu de l'Estat. Primer a Barcelona, a Madrid i demà un altre a València. S'han intentat bloquejar les institucions, per corruptes, per anar en contra dels interessos del poble retallant en sanitat i educació, els pilars bàsics de la classe treballadora.

Els polítics durant aquestes setmanes han reaccionat violentament amb càrregues policials, desallotjaments de places, però els ciutadans que s'estan alçant han perdut la por, i ara la por la tenen els polítics que les imatges retraten pel carrer demanant auxili corrent davant de centenars de persones que els persegueixen, no per gust, sinó perquè els estan traint amb les retallades que estan executant, aquestes persones van a quedar-se sense una sanitat de qualitat, una educació digna per als seus fills i nets mentre donen privilegis als més rics desregulant l'impost de grans fortunes o l'impost de successions.

Però el més indignant de tot són els mitjans de comunicació subvencionats i al servei del capital, i dels polítics, que han passat d'una tolerància al nou moviment ciutadà a un comportament bel·ligerant radicalment en contra criminalitzant centenars de milers de persones.

Els mitjans de comunicació, manipuladors de l'opinió pública, són violència. Però s'ha acabat el seu monopoli, i els ciutadans ja no tenim por. S'han acabat els privilegis de la casta política, i el monopoli de la desinformació i la joventut aletargada. EL FUTUR ÉS NOSTRE.